default_mobilelogo

LaMontgarnieWit

VOORZ-BARTERRAS
terras 2
VOORZ-TERRAS-kopie

Onze gezellige bar bevindt zich in een oude paardenstal en we hebben zoveel mogelijk authentieke details behouden. In de bar liggen tijdschriften en boeken.
We bieden hier ijsjes, frisdrank, koffie en thee en natuurlijk bier, wijn en diverse andere dranken. In de bar is ook een grote TV met Nederlandse zenders voor WK, tourliefhebbers en andere TV momenten.

Ook buiten de bar is het goed toeven op het terras. In de buurt van ons bar/terras vind je het zwembad en de pingpongtafel. Een deel van het terras bevindt zich in de schaduw van grote tarps en een gouden regen.

Sinds enkele jaren is onze speciale bierkaart een groot succes. Elk jaar zoeken we een aantal speciale bieren: voor 2016 kunnen we naast klassiekers als de Weihenstefan hefe Weisse (0,5l) en de Jopen hoppenbier nog voorstellen: Orval, Saison Dupont, Anchor, Punk IPA (allemaal zolang de voorraad strekt) We hebben nu ook heerlijk bier van onze plaatselijke brouwer Saint Oy en het speciaal voor ons gebrouwen La Montgarnie bier.

Onze Roncier huiswijn is een (h)eerlijke landwijn, verkrijgbaar in rosé, wit en rood. Daarnaast hebben we AC wijn uit Saint Pourcain en heerlijke Bourgognes (wit en rood) van JanotsBos.

 

VOORZ-TERRASVOORZ-TERRAS1

Jarsaillon2

LC-P1-blokje-jarsaillon Wij verhuren nog een heerlijk 19e eeuws vrijstaand huis 
in dit prachtige gebied! Deze is ook geschikt tot 6 personen, 
heeft een grote parkachtige tuin en een panoramisch uitzicht.

www.jarsaillon.nl

Chapetee2

LC-P1-R1 Wij verhuren nog een heerlijk vrijstaand huis 
in dit prachtige gebied! Deze is ook geschikt tot 6 personen, 
heeft een grote tuin met zwembad en een panoramisch uitzicht. 

www.lachapetee.nl